VOORDRACHTEN POËZIE & SPOKEN WORD

Ik ben makkelijk te porren voor het voordragen van mijn gedichten en spoken word. Ik doe dat vooral in de culturele sector, bij festivals, tijdens retraites en voor studenten, maar ook in het bedrijfsleven en in combinatie met sessies, lezingen en voorstellingen.

*

In de commerciële sector combineer ik het vooral met een lezing, sessie of ‘ONGESCRIPT’. Of ik kom een stuk voordragen voor een speciale gelegenheid waar een stuk van mij toevallig heel goed bij blijkt te passen. Ik doe het ook goed bij vieringen van het leven, zoals bruiloften en crematies. Al mag je mijn werk daar ook gewoon zelf voordragen.

*

Thema’s

Liefde, onbestemdheid, plek vinden, zien en gezien worden, zichtbaarheid en onzichtbaarheid, durven voelen, angsten, overgave, lostlaten, dood, verlies, onmacht, wereldleed, wereldvrede, falen, groeien, het leven, ijsjes, zingeving, waarde, ouderschap, trauma, verwondering, verdwalen, thuiskomen, van alles.

*

Talen

Nederlands en Engels.

*

Opdrachtgevers

O.a. Dienst voor Ongelovigen, Meervaart Theater Amsterdam, Concert for Ukraine, Retraite Nelleke Nijhuis, Geen Moederdag.

*

Testimonials

’Je stem! Je zou hier een luisterboek van moeten maken.’

‘Als jij voordraagt wordt alles stil.’

‘Ik huilde.’

’Het is alsof ik kan voelen wat jij er bij voelt.’

*

Voorbeelden

‘Lijfsbehoud.’

’Weet dit.’

‘Hopen op een beter verleden.’

‘Ingebed.’

*

Prijsindicatie

op aanvraag