Meteen naar de content

boeken | gedichten | theater | lezingen | trainingen | dialogen | spoken word | podcast | ongescript

POËZIE & SPOKEN WORD OP MAAT

Ik schrijf spoken word en poëzie op maat. Voor het verwoorden en voelbaar maken van een visie of missie, voor een jubileum, voor het versterken van je waarden of boodschap, om mensen te bedanken of vieren, voor een event of als onderscheidende act op maat. 

Als schrijfopdracht Omdat ik er ruimte voor in en om me heen moet creëren, heb ik na een briefing en voorgesprek 7 tot 10 werkdagen nodig voor het eerste concept. Meestal wordt het dan meteen definitief goedgekeurd, omdat ik het juiste gevoel al had toen ik ‘ja’ zei. Soms zijn er nog wat nuances of moet er iets uit. Als ik ‘ja’ zei, was iedereen na afloop tot nu toe heel blij. Sowieso geraakt, soms in tranen. Ik zeg het maar vast.

Aanlevering Digitaal als PDF en/of Word of Google Doc. Desgewenst ook [handgeschreven] op luxe papier, als video of als audiobestand. Tegen meerprijs in combinatie met een live voordracht, tijdens bijvoorbeeld een boekpresentatie of een jubileum. 


Live spoken word Ik kan ook live tijdens een event een spoken word op maat schrijven en dat aan het eind van de dag [evt. begeleid door een improviserende muzikant] voordragen.
[Tarief: vanaf €1250,- per dagdeel.]

Talen Vloeiend en foutloos Nederlands en Engels [Engels desgewenst inclusief controle/redactie door vertaler].

Opdrachtgevers O.a. Aveleijn [serie van 6 spoken words bij een fotoserie van mensen met en zonder verstandelijke beperking], trainingsbureau Zenith [‘Nadir, t.b.v. hun jubileum], Spelen met Ruimte [‘Murmuration’ + Nederlandse bewerking, t.b.v. lancering boek ‘Conflict & Polarisatie], Apostolisch Genootschap [‘Zingeven’, t.b.v. uitdragen vernieuwde visie], Stichting Dag van het Werkplezier [‘Vette jaren’, t’.b.v. sloteditie van het event], ROC van Twente [‘Mens en organisatie’ en ‘Plek’, t.b.v. uitdragen toekomstvisie] en University of Twente | Tech Med Center [‘The Future Under Our Skin’ en ‘Onderhuids’, live spoken word tijdens congres en publiek event rondom de toekomst van huidtechnogie].

 

Testimonials

‘Dorothée, je hebt het vermogen om nieuwe taal te vinden die de kern raakt en het hart.’

Monique van Strien [Apostolisch Genootschap]


Kippenvel. Mooi. Raak. Echt kunst en hij zit als mijn favoriete jas.’

Belinda Schurink - [ROC van Twente]

 

Met authenticiteit en sensibiliteit voor wat er op een diepere laag speelt, is Dorothée een krachtige en prachtige schrijver die raakt’

Frank Weijers [Spelen met Ruimte | Human Dimensions]

 

Prijsindicatie

spoken word / poëzie / verhaal vanaf €1250,-

live spoken word vanaf €1250,- per dagdeel

Omdat ik er ruimte voor in en om me heen moet creëren, heb ik na een briefing en voorgesprek 7 tot 10 werkdagen nodig voor het eerste concept. Meestal wordt het dan meteen definitief goedgekeurd, omdat ik het juiste gevoel al had toen ik ‘ja’ zei. Soms zijn er nog wat nuances of moet er iets uit. Als ik ‘ja’ zei, was iedereen na afloop tot nu toe heel blij. Sowieso geraakt, soms in tranen. Ik zeg het maar vast.