‘ONGESCRIPT’

De volledig geïmproviseerde theatervoorstelling ‘ONGESCRIPT’ is iedere keer anders, maar vrijwel altijd een mix van interactie, inspiratie, conversatie, poëzie, spoken word, muziek, verhalen, grappen, werkvormen, deep democracy principes en wat er in het moment ontstaat.

*

ONGESCRIPT is soms een solovoorstelling -maar dan samen met het publiek- en meestal een gelegenheidsduo. Ik werk graag samen met uiteenlopende artiesten en sprekers. Op dit moment is dat regelmatig soul/pop singer-songwriter, sociaal wetenschapper en trainer Bastian Steven. Eerder werkte ik al met singer-songwriter Johanneke ter Stege, handpanspeler Koen Nijnhuis, pianist Tom Fischer, componist/toetsenist Laurens Goedhart en saxofonist Harry Cherrin. 

*

Een thema dat sinds Corona opvallend vaak terug komt is verbinding. Met degene naast je, met het geheel, met jezelf en met hoe die elementen zich tot elkaar verhouden. Daar gaan we steeds anders op in: met humor, interactie, plenaire gesprekken en in tweetallen, verstilling en diepgang, met beweging, muziek en spoken word/poëzie.

*

Talen

Nederlands en [near native] Engels.

*

Opdrachtgevers

O.a. Universiteit Twente, Universiteit van Amsterdam, Designlab, De Nieuwe Liefde, Stichting Dag van het Werkplezier, Sportaal, Pre-U, Jeugdorkest Nederland.

*

Duur sessie

90 minuten tot 4 uur

*

Testimonials

’ONGESCRIPT? Is dat hetzelfde als het toeval aan het woord laten? Nee, maar het valt je wel toe. Weldadig om in een wereld waarin zoveel vast ligt en maakbaar lijkt, dit te beleven.’

Monique van Strien [Apostolisch Genootschap]

___

-‘A great way to see the persons instead of the colleagues!’

-‘I hope we will follow up on ‘UNSCRIPTED’ in whatever way.’

-’I really learned something about everyone. The facilitarors did well navigating more heavy stuff with some lighter fun stuff.’

-‘Amazed by the courage!’

-‘Beautiful music.’

Deelnemers DesignLab [Engelstalige sessie waarbij we aan het eind gezamenlijk een liedje schreven]

*

Prijsindicatie

Solo vanaf €2.500

Duo vanaf €3.500

Culturele sector: in overleg

*

Meer info

www.ongescript.nl